Meteen naar de inhoud

Mirjam Koornneef 
- CEO

Met haar visie slaat ze spijkers met koppen, zeker in een tijd waarin we als samenleving steeds verder van elkaar en van onze zintuigen zijn verwijderd. Mirjam zoekt partijen die het aandurven om te pionieren en willen samenwerken, want haar projecten zijn uniek.

Met haar kinderboek ‘Team Avontura en het mysterie van het Quackmonster’ timmert kunstdocent en sportcoach Mirjam Koornneef zicht-, voel- en hoorbaar aan de weg richting een inclusieve participatiesamenleving. Toch kan niet iedereen ‘als vanzelfsprekend waarnemen’ wat zij en anderen doen op dit vlak. Dat is nu precies waarom ze zich ‘hart’ maakt voor mensen die doof en slechthorend en/of blind en slechtziend zijn.

Mirjam Koornneef

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marian Bommeljé
- recruiter

Marian vindt het heel belangrijk dat iedereen, met of zonder beperking, evenveel kans heeft op het vinden van een geschikte baan en zelf een inkomen kan verdienen. “Daar kan ik juist goed aan bijdragen, omdat ik mij bij het selecteren van kandidaten niet laat afleiden door mijn zicht. Ik kan daar door aandachtig naar iemand luisteren en alert zijn op de kwaliteiten die iemand heeft. Zelf heb ik ervaren dat, als je de kans krijgt om te laten zien wat je kan, een beperking geen probleem meer vormt. Daarom denk ik liever in oplossingen dan beperkingen.”

Marloes de Bloeme
- adviseur en coach

Het creëren van een inclusieve werkomgeving geeft mij veel energie en voldoening. We zijn allemaal verschillend, dat maakt een team kleurrijk en inspirerend. Toch zorgt dit ook voor uitdagingen. Door op een eerlijke manier te kijken naar de verschillen en naar wat een team verbindt ontstaat er een stevig fundament. Zo zorgen we samen voor een inspirerende werkvloer waar mensen volledig tot hun recht komen.

Graag leg ik meer uit over mijn persoonlijke motivatie. 17 jaar lang ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam geweest in het Sophia kinderziekenhuis. Door mijn visuele beperking kon ik mijn functie als doktersassistente niet langer naar mijn eigen tevredenheid uitvoeren. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kwaliteiten kan benutten. Deze uitdaging vond ik in de opleiding tot integraal vitaliteitscoach en trainer. De zoektocht was pittig. Enerzijds was er mijn eigen uitdaging met mijn visuele beperking maar ook de reactie van mijn omgeving heeft voor de nodige obstakels gezorgd. Gelukkig ben ik in het bezit van een stevige portie veerkracht en humor. Dit kan ik nu volledig inzetten om anderen te inspireren en te leren zien waar hun kracht ligt.

Roos Hoelen 
- adviseur

 

Werkzaam bij Delftalent, Incluvisie en Solgu als adviseur inclusief werven, project manager en beleidsmedewerker.