Meteen naar de inhoud

Mirjam Koornneef 
- CEO

Als je me een tijdje kent, weet je dat ik van slechte grappen hou, dus een dag niet gelachen is een dag niet geleefd sluit daar goed op aan. Ik hou van snel schakelen, van langdurige en duurzame relaties opbouwen, van een win win win voor iedereen! Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het bezoeken van bedrijven, lezingen geven, met het team een strategie uitzetten en elkaar helpen, en achter de schermen hoort daar ook wat administratie bij…. Naast mijn werk ben ik fulltime moeder, ga ik wekelijks naar
musea en de speeltuin en ik haal voldoening uit m’n bestuursfunctie bij de stichting Oren en Ogen Tekort waar ik me vooral bezig hou met de zintuigelijke stadswandelingen die gedaan worden door een team van mensen met een auditieve en of visuele beperking.

 

Marloes de Bloeme - COO

Het creëren van een inclusieve werkomgeving geeft mij veel energie en voldoening. We zijn allemaal verschillend, dat maakt een team kleurrijk en inspirerend. Toch zorgt dit ook voor uitdagingen. Door op een eerlijke manier te kijken naar de verschillen en naar wat een team verbindt ontstaat er een stevig fundament. Zo zorgen we samen voor een inspirerende werkvloer waar mensen volledig tot hun recht komen.

Graag leg ik meer uit over mijn persoonlijke motivatie. 17 jaar lang ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam geweest in het Sophia kinderziekenhuis. Door mijn visuele beperking kon ik mijn functie als doktersassistente niet langer naar mijn eigen tevredenheid uitvoeren. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kwaliteiten kan benutten. Deze uitdaging vond ik in de opleiding tot integraal vitaliteitscoach en trainer. De zoektocht was pittig. Enerzijds was er mijn eigen uitdaging met mijn visuele beperking maar ook de reactie van mijn omgeving heeft voor de nodige obstakels gezorgd. Gelukkig ben ik in het bezit van een stevige portie veerkracht en humor. Dit kan ik nu volledig inzetten om anderen te inspireren en te leren zien waar hun kracht ligt.

Marian Bommeljé
- recruiter

Marian vindt het heel belangrijk dat iedereen, met of zonder beperking, evenveel kans heeft op het vinden van een geschikte baan en zelf een inkomen kan verdienen. “Daar kan ik juist goed aan bijdragen, omdat ik mij bij het selecteren van kandidaten niet laat afleiden door mijn zicht. Ik kan daar door aandachtig naar iemand luisteren en alert zijn op de kwaliteiten die iemand heeft. Zelf heb ik ervaren dat, als je de kans krijgt om te laten zien wat je kan, een beperking geen probleem meer vormt. Daarom denk ik liever in oplossingen dan beperkingen.”

Roos Hoelen 
- adviseur

 

Werkzaam bij Delftalent, Incluvisie en Solgu als adviseur inclusief werven, project manager en beleidsmedewerker. 

Marianne Ros 
- recruiter

Ik ben Marianne Ros en werk als recruiter bij Equal Recruitment om iedereen een gelijke kans te geven voor leuk en passend werk. Hou van avontuur en uitdagingen samen met mijn geleidenhond Miru.

Ik ben Miru en help mijn baasje Marianne op straat veilig door het verkeer. Maar dat is niet altijd makkelijk voor mij. Hou graag van snuffelen en aandacht.

Yeria Ceron
- social media