Meteen naar de inhoud

Mirjam Koornneef 
- CEO

Als je me een tijdje kent, weet je dat ik van slechte grappen hou, dus een dag niet gelachen is een dag niet geleefd sluit daar goed op aan. Ik hou van snel schakelen, van langdurige en duurzame relaties opbouwen, van een win win win voor iedereen! Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het bezoeken van bedrijven, lezingen geven, met het team een strategie uitzetten en elkaar helpen, en achter de schermen hoort daar ook wat administratie bij…. Naast mijn werk ben ik fulltime moeder, ga ik wekelijks naar

musea en de speeltuin en ik haal voldoening uit m’n bestuursfunctie bij de stichting Oren en Ogen Tekort waar ik me vooral bezig hou met de zintuigelijke stadswandelingen die gedaan worden door een team van mensen met een auditieve en of visuele beperking.

Foto van Mirjam Koornneef

Marloes de Bloeme - COO

Het creëren van een inclusieve werkomgeving geeft mij veel energie en voldoening. We zijn allemaal verschillend, dat maakt een team kleurrijk en inspirerend. Toch zorgt dit ook voor uitdagingen. Door op een eerlijke manier te kijken naar de verschillen en naar wat een team verbindt ontstaat er een stevig fundament. Zo zorgen we samen voor een inspirerende werkvloer waar mensen volledig tot hun recht komen.

Graag leg ik meer uit over mijn persoonlijke motivatie. 17 jaar lang ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam geweest in het Sophia kinderziekenhuis. Door mijn visuele beperking kon ik mijn functie als doktersassistente niet langer naar mijn eigen tevredenheid uitvoeren. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kwaliteiten kan benutten. Deze uitdaging vond ik in de opleiding tot integraal vitaliteitscoach en trainer. De zoektocht was pittig. Enerzijds was er mijn eigen uitdaging met mijn visuele beperking maar ook de reactie van mijn omgeving heeft voor de nodige obstakels gezorgd. Gelukkig ben ik in het bezit van een stevige portie veerkracht en humor. Dit kan ik nu volledig inzetten om anderen te inspireren en te leren zien waar hun kracht ligt.

Foto van Marloes de Bloeme

Marian Bommeljé - Recruiter

Marian vindt het heel belangrijk dat iedereen, met of zonder beperking, evenveel kans heeft op het vinden van een geschikte baan en zelf een inkomen kan verdienen. “Daar kan ik juist goed aan bijdragen, omdat ik mij bij het selecteren van kandidaten niet laat afleiden door mijn zicht. Ik kan daar door aandachtig naar iemand luisteren en alert zijn op de kwaliteiten die iemand heeft. Zelf heb ik ervaren dat, als je de kans krijgt om te laten zien wat je kan, een beperking geen probleem meer vormt. Daarom denk ik liever in oplossingen dan beperkingen.” consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Foto van Marian Bommeljé

Roos Hoelen 
- adviseur

Werkzaam bij Delftalent, Incluvisie en Solgu als adviseur inclusief werven, project manager en beleidsmedewerker. 

Foto van Roos Hoelen

Marianne Ros 
- recruiter

Ik ben Marianne Ros en werk als recruiter bij Equal Recruitment om iedereen een gelijke kans te geven voor leuk en passend werk. Hou van avontuur en uitdagingen samen met mijn geleidenhond Miru.

Ik ben Miru en help mijn baasje Marianne op straat veilig door het verkeer. Maar dat is niet altijd makkelijk voor mij. Hou graag van snuffelen en aandacht.

Marianne Ros met geleidehond

Jeroen Zimmerman - Senior recruiter/directie secretaris

Heldere communicatie is voor mij essentieel. Het maakt in wezen niet uit of je een praatje maakt met de lokale bakker of een gesprek aanknoopt met de directeur; zolang je tot de kern van je boodschap komt is je doel geslaagd! Stel je brieven of mailtjes niet op met het idee om Harry Mulisch te overtreffen. Zolang werknemers dicht bij zichzelf blijven zul je merken dat er geen ruis op de lijn kan ontstaan. Openheid van beide kanten zorgt ervoor dat we een match vinden die langdurig zal zijn en ook in deze veranderende markt stand kan houden.

In mijn functie neem ik graag het initiatief om mensen te bereiken. Wat mij vooral aanspreekt in Equal Recruitment is dat er oog is voor een doelgroep dat een aantal tikken heeft geïncasseerd, maar niet bij de pakken neer blijft zitten. Dat vind ik bijzonder inspirerend en het geeft mij een extra boost om verbindingen te maken tussen werknemers en werkgevers. Ik ben 100% ervan overtuigd dat in elke situatie de oplossing binnen handbereik ligt.’

kunstwerken zichtbaar op deze pagina zijn van Jolanda Linssen.